Scroll Top
More bruidstaarten

Ben je op zoek naar een vegan bruidstaart, een speciale taart die lactosevrij,  glutenarm, halal of koosjer is? Zoek dan niet verder. More Pastry maakt de lekkerste bruidstaarten die we volledig naar jouw wens kunnen maken! Van klassiek  tot de meest moderne vormen en kleuren. Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Je wilt alles tot in de details geregeld hebben. Wij denken graag met je mee. En doen er alles voor om te zorgen dat je bruidstaart tot in de details perfect smaakt en er fantastisch uitziet!

Op zoek naar een vegan bruidstaart?

More Pastry bakt hem voor jou! We hebben een passie voor de lekkerste bruidstaarten die bijzonder zijn. Bijzonder van smaak, bijzonder van uiterlijk, maar ook voor mensen met bijzondere wensen. Of het nu gaat om smaakvoorkeur, geloofsovertuiging of allergie, het is al lastig genoeg om iets te vinden wat bij jou past. Wij kunnen de bruidstaarten aanpassen zoals jij het wilt en er voor zorgen dat het er spectaculair uit ziet én smaakt!

Offerte aanvragen?

Wil je een veganistische of andersoortige bruidstaart laten maken door More Pastry? Wij leveren bruidstaarten aan klanten in heel Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan door op onderstaande button te klikken.