Scroll Top
duurzaam is More
Duurzame bakker

De patissiers van More Pastry zijn niet alleen vakidioten met passie voor smaak, maar we hebben aandacht voor de wereld waarin we leven. We werken veel met plantaardige producten en over de gehele lijn mogen wij ons een bakker noemen die diervriendelijk werkt. Dat lijkt niet zo moeilijk, maar bij ons kan je erop vertrouwen dat we respectvol met dieren om gaan en dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan. Dat zie je terug in het gebruik van bijna uitsluitend biologische ingrediënten.

Duurzaam werken

Onze taarten worden dus duurzaam bereid. Tijdens het bakproces gaan we zo efficiënt mogelijk om met water en energie, omdat het beter is voor het milieu. Afval wordt bij ons gescheiden. We proberen zo min mogelijk verpakking te gebruiken en al onze verpakkingen zijn minimaal FSC gekeurd. Houden we taarten over, wat gelukkig niet vaak gebeurt, dan verdwijnen ze niet in de kliko. Daarin werken we samen met andere instanties die dan de minder bedeelden van maatschappij mogen verrassen met een van onze lekkernijen.

Aandacht

We zijn misschien een beetje anders dan onze vakgenoten. De aandacht die we hebben voor onze ingrediënten, onze taarten, onze klanten en dus ook voor onze wereld, is oprecht en liefdevol. Zweverig? Nee hoor, dat zijn we niet. Maar we gaan graag zuinig om met de aarde waarop we leven. We doen graag goed, ook omdat het ons een goed gevoel geeft, maar vooral voor de glimlach die onze taarten bij de mensen op het gezicht tovert.

Duurzaam werken bij More Pastry