Scroll Top
More dieetwensen
DIEETWENSEN TAART?

Waar kan je die uitspreken en verwachten dat een banketbakker daar iets lekkers van  gaat bakken? Voor More Pastry is dat geen enkel probleem. Wij hebben een passie voor taarten en unieke smaakcombinaties. Daarnaast zijn we al jarenlang bezig met het bakken van banket met natuurlijke ingrediënten.  Dus welke vraag je ook hebt als het gaat om dieet of allergie, wij weten er wel raad mee. We hebben een uitgebreid assortiment specifieke taarten.

Of je nu kiest voor een bepaalde taart vanuit een ethische overtuiging, zoals vegetariërs en veganisten of dat je keuze beïnvloed wordt door je geloofsovertuiging, wij bakken de taart zo dat het helemaal op jou afgestemd wordt! Ook voor mensen met voedselallergieën in allerlei soorten en maten en diabeten die alleen suikerarme taarten mogen, More Pastry is het aangewezen adres om te genieten van heerlijke taarten!

vegetarische brownies
VEGETARIËRS

Goed nieuws voor de (flexi) vegetariër: al onze taarten zijn 100% veganistisch. Er wordt dus geen ei, gelatine of andere dierlijke producten gebruikt.
Het is ook goed om te weten dat we werken mét biologische ingrediënten en zónder kunstmatige zoet– en smaakstoffen. Daardoor krijgt het meer smaak en bevat het wel 40% minder suiker! Ga snel naar de webshop, bestellen is gemakkelijk, kiezen is misschien wat lastiger. Tijd om te genieten zonder je schuldig te voelen. Mmm… More.

veganistisch choco cakeje
VEGANISTEN

In ons assortiment hebben we taarten, gebak en cake die geheel vrij zijn van dierlijke ingrediënten. We maken deze lekkernijen op basis van puur plantaardige producten. Door de jaren heen hebben we geleerd de lekkerste vegan taarten te maken waar ook een niet veganist het water van in de mond loopt. Bij elk product kun je lezen welke ingrediënten we hebben gebruikt. Tijd om te genieten van vegan taarten. Mmm… More.

Triple chocolate brownies
GLUTENARM

Glutenarm houdt bij More Pastry in dat we geen graansoorten of bindmiddel gebruiken waar gluten in zitten. We zien je graag van een heerlijke glutenarme taart, gebak of cake genieten zonder dat je er ziek van wordt. Uiteraard kunnen ook je familie en vrienden meegenieten, want we zorgen er voor dat de smaak voor iedereen weergaloos is. In de webshop kan je direct de categorie “vrij van gluten” selecteren en je zult zien dat we meer dan voldoende keuze hebben waar je uit kunt kiezen. Bij elk product staan alle ingrediënten en allergenen vermeld. Als je vragen hebt, mag je ons altijd mailen via het contactformulier.

lactosevrije muffins
LACTOSEVRIJ

Lactosevrij houdt bij More Pastry in dat we lactosevrije voeding en lactose beperkte voeding en helemaal geen melk of melkproducten gebruiken. We begrijpen dat het al lastig genoeg is om te leven met een voedselallergie en willen dat ook jij kunt genieten van heerlijke taart en gebak zonder dat je misselijk wordt of buikklachten krijgt. Het is ook goed om te weten, dat we werken met biologische ingrediënten en zonder kunstmatige zoet– en smaakstoffen. Daardoor krijgt het meer smaak en bevat het wel 40% minder suiker! Ga snel naar de webshop, bestellen is gemakkelijk, kiezen is misschien wat lastiger. Tijd om te genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoe je lichaam er op reageert. Mmm… More.

halal koosjer chocolade taart
Halal & Koosjer

Wij maken met plezier gelatinevrije taarten, gebak en cake zonder alcohol. Bovendien gebruiken we überhaupt geen e-nummers, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken of die halal/koosjer zijn. Bij elk product kun je lezen welke ingrediënten we hebben gebruikt. Tijd om te genieten van halal/koosjer taarten. Mmm… More.

suikerarm gebak
SUIKERARM

De taarten en gebakjes van More Pastry zijn over het algemeen minder zoet dan vergelijkbare banketproducten. Onze producten worden gemaakt op basis van groente en fruit die van zichzelf al zoet zijn. Als we zoetstoffen gebruiken, is dat biologische rietsuiker, agave siroop, oerzoet of palmsuiker. Ga snel naar de webshop, bestellen is gemakkelijk, kiezen is misschien wat lastiger. Tijd om te genieten zonder schuldgevoel. Mmm… More.