Scroll Top
ambachtelijke bakker
More de bakkerij

More Pastry is een authentiek ambachtelijke bakker. Bij het bereiden van taart en banket wordt op ambachtelijke wijze gewerkt met recepturen die al jaren door More Pastry gebruikt worden. Reken maar dat dat de smaak van onze kwaliteitsproducten ten goede komt. We gebruiken geen kunstmatige smaak- en zoetstoffen, maar werken met biologische ingrediënten. Onze taarten, gebakjes en cakejes worden elke dag met liefde vers bereid. We schenken veel aandacht aan het gehele bakproces en werken zo duurzaam mogelijk.

Visie en missie

Onze visie is dat iedereen mag genieten van taart en banket zonder zich schuldig te voelen. Af en toe smullen van een heerlijk stukje zoet doet iedereen goed. Iedereen houdt in dat we goed kunnen inspelen op dieetwensen en allergenen. We zijn er best trots op dat we een uitgebreid assortiment hebben van veganistische, lactosevrije, glutenvrije, suikerarme, halal en kosher producten.

Onze missie is dat we je willen verrassen met verantwoorde ingrediënten die bijzonder smaakvol zijn. Onze taarten worden gemaakt op basis van voornamelijk biologische ingrediënten en fruit die van zich zelf al zoet zijn én bovendien 40% minder suiker bevatten dan de reguliere taarten die je kunt kopen bij de bakker en supermarkt.

Liefdevol en gedurfd anders

We hebben een passie voor smaak, we werken graag met pure ingrediënten en hebben liefdevolle aandacht voor mensen en de wereld waarin we leven. We ondernemen met ons hart en streven ernaar om alle taarten, gebakjes en cakes goddelijk te laten smaken. In onze bakkersbenadering zijn we anders dan anderen. Niet zozeer omdat we dat graag willen, maar gewoon omdat het in onze genen zit. Bewust leven, creatief denken en doen, buiten de kaders kunnen werken en onze klanten tevreden stellen, geeft ons een goed gevoel.

De ambachtelijke bakker uit Den Haag

Onze bakkerij is gevestigd in Delft, waar we voorheen gevestigd en gestart waren in Den Haag hebben wij in 2018 de verhuizing naar een grotere locatie in Leidschendam afgerond. Hierna zijn wij in 2022 verhuisd naar een winkellocatie waar we bakken combineren met een winkel, een echte bakkerijwinkel! Ook wordt er hier gewerkt aan gebak voor horeca- en winkelverkooppunten en worden grote bestellingen voor catering in elkaar gezet.