Scroll Top
More ingrediënten
Smaak, oorsprong, kwaliteit en passie

More Pastry werkt voornamelijk met biologische ingrediënten die diervriendelijk zijn. Dat houdt in dat we respectvol met dieren om gaan en dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan. Biologische producten zijn beter voor milieu, dier en mens en hebben bovendien meer smaak.

Als het gaat om dierenwelzijn zien we graag dat dieren meer natuurlijke ruimte tot hun beschikking krijgen, dat ze de tijd krijgen om te groeien en lekker buiten in de frisse lucht kunnen dartelen en grazen. En dat het niet noodzakelijk is om gebruik te maken van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. We willen de bodem en moeder aarde in hun waarde laten en hooguit verbeteren met puur natuurlijke middelen.

Ja, dit levert minder op en de producten worden duurder, maar de voorwaarden voor het milieu en dierenwelzijn zijn een stuk beter. Wij hebben aandacht voor de aarde waarop we leven en vinden dit dus belangrijk.

Veganistische taarten

Ja die hebben we ook! Dat houdt in dat we dan helemaal geen dierlijke ingrediënten gebruiken, zoals  zuivel, eieren, honing, gelatine, dierlijke e-nummers of producten waar deze dierlijke producten in verwerkt zitten. Onze taarten worden dan puur plantaardig bereid.

Biologische ingrediënten voor een eerlijke prijs

Onze biologische groente en biologisch fruit worden op vaste grond geteeld zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. En we vinden het dan ook niet meer dan logisch dat de producenten een eerlijke prijs voor hun product krijgen. Zo kopen we graag de producten in waar wij mee willen werken zodat jij de lekkerste taart kunt eten die verantwoord gemaakt is.

Wil je meer weten over de producenten en leveranciers met wie wij werken? Hier staat een overzicht met alle namen en adressen van hun websites.