More themataart

Heb je iets te vieren waar je een speciale themataart bij wilt hebben die veganistisch, lactosevrij,  glutenvrij, halal of kosher is? Zoek dan niet verder. More Pastry maakt de lekkerste taarten die we volledig naar je wens kunnen maken! Van geboorte, kinderverjaardag, diploma, nieuw huis, trouwen, jubilea tot aan begrafenis, wij denken graag met je mee en doen er alles voor om te zorgen dat jouw taart tot in de details perfect smaakt en er fantastisch uitziet!

THEMATAART OP MAAT?

More Pastry bakt hem voor jou! We hebben een passie voor de taarten die bijzonder zijn. Bijzonder van smaak, bijzonder van uiterlijk, maar ook voor mensen met bijzondere wensen. Of het nu gaat om smaakvoorkeur, geloofsovertuiging of allergie, het is vaak dan al lastig genoeg om iets te vinden wat bij jou past. Wij kunnen de ingrediënten van de taart aanpassen aan jouw wensen en er voor zorgen dat het er spectaculair uit ziet én smaakt!

OFFERTE AANVRAGEN?

Wil je een taart in 2D of 3D laten maken door More Pastry? Wij leveren taarten aan klanten in heel Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan door op onderstaande button te klikken.