WE GAAN VERHUIZEN

Na ruim anderhalf jaar op het Noordeinde 13 in Den Haag aanwezig te zijn geweest met onze 1e winkel vol veganistische lekkernijen, is het tijd geworden voor ons om de uitdaging op een andere locatie op te pakken.
Toen wij de winkel op het Noordeinde openden waren de reacties louter positief. “Een verademing tussen de kledingwinkels.”, “Mooi plekje voor een gebakje en goede kop koffie.”, “Is alles echt veganistisch!?”, zijn slechts enkele vaak gehoorde uitspraken.
Een leerzame anderhalf jaar, waarin wij ook geluisterd hebben naar onze klanten. Zo is bereikbaarheid een heikel punt op het Noordeinde. Parkeren in de binnenstad is een hele opgave en dan met een taart in de hand op de fiets……

Dit heeft ons met de nodige pijn in het hart doen besluiten om te gaan verhuizen. En wel naar de nieuwe Mall of the Netherlands in Leidschendam. Het voormalige Leidsenhage wordt omgebouwd tot een moderne 4-sterren winkelcentrum, waar wij in het Fresh! concept een kiosk zullen gaan uitbaten. Ook hier zullen we ons overheerlijk gebak, taarten en koekjes aan de man brengen met dezelfde passie als dat we op het Noordeinde deden. Het assortiment zal worden uitgebreid, zoals bijvoorbeeld met veel gezondere tussendoortjes. Taarten op maat, zoals bruidstaarten en andere gelegendheidstaarten, zullen wij blijven bakken.

Met meerdere openbaar vervoer mogelijkheden die voor deur een halte hebben en de vele gratis parkeermogelijkheden, wordt de Mall of the Netherlands de trekpleister van onze regio. Niet op de laatste plaats omdat More Pastry er ook te vinden zal zijn.
Om deze verhuizing te faciliteren zal de winkel op het Noordeinde vanaf 30 augustus 2018 gesloten worden. Na medio september 2018 zijn wij terug te vinden in Fresh!.

Het volledige adres is: Liguster 84 te Leidschendam

Bezoek ons snel en houd de website, facebook en instagram in de gaten voor updates.

Verhuizen